Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lampard testar serbisk mirakelkur mot sin skada - Wenger kritisk

Skadade Premier league-spelare vallfärdar till Serbien - för en kur som bland annat involverar en moderkaka från en häst. Senast i raden är Chelseas Frank Lampard, som hoppas få hjälp med en lårskada.

Den serbiska läkaren Marijana Kovacevic har fått stor uppmärksamhet i England efter att flera fotbollsspelare besökt henne för att snabba på läkningen av skador. Hennes metod är ganska speciell: bland annat masserar hon sina patienter med vätskan från en hästs moderkaka.

Liverpools Albert Riera och Yossi Benayoun räknades vara borta i ytterligare två veckor men var efter Kovacevic behandling aktuella redan för lördagens match mot Manchester City. Liverpools tränare Rafael Benitez var så nöjd med resultatet att han också skickade försvararna Fabio Aurelio och Glen Johnson till Serbien.
Även Arsenals Robin van Persie har besökt Kovacevic för behandling. Arsenaltränaren Arsène Wenger har inget emot att hans spelare åker dit, men är samtidigt skeptisk till alternativa metoder.

-Jag har sett så många spelare som har skickats dit (till Serbien) och fem dagar senare kan de spela. Men de kan bara spela med smärtstillande och sen får de alltid en upprepning av muskelskadan, sade Wenger på en presskonferens.

TT

Publicerad 2009-11-21 kl 13:51
Annons
Annons
Annons