Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lampards lån kan förlängas "Vi kan komma att behålla honom"

Foto: Scanpix

Frank Lampard efter målet.

Citys seger över Southampton innebar att man plockade in på Chelsea i toppen. En av gårdagens målskyttar var Frank Lampard och nu hoppas man kunna förlänga lånet med den engelske mittfältaren.

I somras skrev Frank Lampard på för den nystartade klubben New York City FC. Men då klubben inte skulle spela några matcher förrän man debuterar i den amerikanska fotbollsligan 2015, lånade man ut Lampard till Manchester City.

Den engelske mittfältaren hoppade in andra halvlek igår och gjorde bland annat Citys andra mål. Nu hoppas man kunna behålla Lampard åtminstone till slutet av januari.

-Vi ska diskutera saken med alla involverade och ta ett beslut nu i december. Om alla kommer överens kanske vi kan behålla honom, säger Citys tränare Manuel Pellegrini enligt The Telegraph.

Citys seger över Southampton innebar att man närmade sig Chelsea i toppen, då London-klubben ovanligt nog bara spelade oavgjort i helgen.  

Pellegrini, menar att moralen i laget aldrig varit låg trots att man haft en del svårigheter under säsongen.

-Under den här säsongen så finns det en del att vara missnöjd över, men är det något som vi inte kan klaga på så är det lagmoralen och ambitionsnivån i laget, säger Pellegrini enligt The Telegraph.

Efter en vecka där man vunnit över Bayern Munchen och sedan plockat in två poäng på Chelsea, menar Pellegrini att saker och ting kan ändras fort.

-Vi ska spela tjugofem matcher till. Det är många poäng. Ingen vet vad som kan hända. På en vecka kan saker och ting förändras, menar Pellegrini.

Trots att City närmade sig Chelsea en aning är man fortfarande sex poäng efter serieledarna.

Publicerad 2014-12-01 kl 11:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons