Larsson kvar i Premier League - Elmander och Olsson klara för nedflyttning

Sunderland med Sebastian Larsson i en av huvudrollerna säkrade kontraktet efter 2-0 mot West Bromwich. Det betyder också att Johan Elmanders och Martin Olssons Norwich åker ur Premier League.

Sunderland var uträknade av alla i bottenstriden i Premier League. Men Sebastian Larssons gäng har stått för en otrolig upphämtning. Efter oavgjort mot Manchester City och segrar mot Chelsea, Cardiff, Manchester United och nu West Bromwich har man räddat nytt kontrakt.

En fantastisk bedrift av ett Sunderland där svenske Sebastian Larsson har startat alla matcher under den positiva trenden. Mot Manchester United avgjorde han med matchens enda mål och mot West Bromwich spelade han fram till Fabio Borinis 2-0 i den 31:a minuten.

Innan dess hade James Colback satt 1-0 för Sunderland. Seb Larsson spelade 90 minuter i segermatchen.

Segern för "Black Cats" betyder också att Norwich, med Martin Olsson och Johan Elmander i laget åker ur Premier League.

Publicerad 2014-05-07 kl 22:46