Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Larsson lär bli kvar i Birmingham: 70 miljoner är ingenting

Sebastian Larsson är för viktig för att hårdsatsande Birmingham ska släppa honom nu när Premier League-comebacken närmar sig.
- Det innebär nästan en miljard i intäkter att gå upp till Premier League och då är 70 miljoner ingenting, säger hans agent Per Jonsson till fotbollskanalen.se

Birmingham City ligger just nu trea i Championship, tre poäng under direktuppflyttningsplatsen med en match mindre spelad. Laget hårdsatsar för att ta sig till Premier League och just det kan innebära att Sebastian Larsson inte blir såld under det här transferfönstret heller.
- De vet att det innebär nästan en miljard i intäkter att gå upp till Premier League och då är 70 miljoner ingenting för en spelare som de anser är jätteviktig, säger hans agent Per Jonsson och tillägger:
- Som agent handlar det absolut om att sätta press på klubbarna men man måste ha respekt och förståelse för klubbarna också och i det här fallet är det så.

Nu har de ju värvat Lee Bowyer som kan spela på Larssons plats – vad innebär det?
- Nu har de värvat en mittfältare men det är för att få mer balans i laget. De vill ha mer tryck framåt eftersom de producerar för lite mål. De vill verkligen säkra upp att de tar den där platsen i Premier League. Men man behöver inte oroa sig för Sebastian och konkurrensen. De ser honom som en superviktig spelare.

Publicerad 2009-01-13 kl 11:49
Annons
Annons
Annons