Larsson målade i första vinsten på åtta matcher

Championship

Hull hade inte vunnit på åtta matcher och var i behov av en seger i Championship. Då klev Sebastian Larsson fram och sköt 2-1 i 3-2-segern mot Brentford.

Den svenske landslagsmittfältaren Sebastian Larsson har fått en tuff inledning på sin första säsong med Hull. Han har själv varit ordinarie på innermittfältet, men har inte lyckats hindra lagets fall i tabellen, då laget endast spelat ihop 19 poäng på 20 matcher.

Men efter sju raka matcher utan vinst, så kom trendbrottet mot Brentford. Kamil Grosicki kvitterade till 1-1 i den 54:e minutern och i den 70:e minuten, så gav Larsson laget ledningen och hopp om tre poäng. Det var hans andra mål för säsongen.

Så blev det också. Jackson Irvine fyllde senare på till 3-1, vilket till slut blev 3-2.

Hull tog därmed ett kliv upp i tabellen till 18:e plats.

Publicerad 2017-12-09 kl 21:53