Larsson och Asoro spelade när Sunderland åkte ur FA-cupen - Engvall med assist för Bristol

Sebastian Larsson spelade hela matchen och Joel Asoro hoppade in när Sunderland åkte ur FA-cupen. Burnley vann hemma med 2-0.

Den 7 januari spelade Sunderland och Burnley oavgjort 0-0 på Stadium of Light i FA-cupens tredje runda. Därför fick ett returmöte spelas under tisdagskvällen.

Sebastian Larsson startade för gästerna och spelade hela matchen. Svensken kunde dock inte hjälpa sitt lag vidare. Sam Vokes stod för 1-0 precis före halvtidsvilan.

Joel Asoro hoppade in i matchen tio minuter från slutet. Den svenske anfallaren fick se Andre Gray avgöra i den 83:e minuten med sitt 2-0-mål, matchens sista.

Burnley är vidare till FA-cupens fjärde omgång och möter där Gustav Engvalls Bristol City. Den tidigare IFK Göteborg-anfallaren assisterade Jamie Paterson till matchens enda mål när laget slog ut Fleetwood Town.