POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
11å

"Larsson på väg bort från Birmingham"

Sebastian Larsson är ett hett byte i England. Enligt uppgifter till Sportbladet ska både Wigan och Sunderland ha visat intresse för svensken.

Sebastian Larsson har gjort succé sedan han kom till Birmingham. Och svensken hyllas bland annat av sin tränare, Alex McLeish.
- Larsson må vara en rookie i Premier League, men han har verkligen visat vad han kan, och nu är han en av dem som visar vägen, säger McLeish.

Larssons klubb, Birmingham ligger på 18:e plats i Premier League med två omgångar kvar. Trots att risken för nedflyttning finns menar ändå Sebastian Larsson att han är hoppfull.
- Vi vet vad som gäller. Förhoppningsvis kan vi få lite hjälp. Chelsea har ju en del att spela för när de möter Bolton i sista omgången, säger Larsson till Sportbladet.

Även om Birmingham lyckas hålla sig kvar så menar ändå personer kring klubben att sannolikheten är stor att Larsson försvinner.
- Åker de ur så blir han inte kvar och risken är stor att han flyttar även om de klarar kontraktet, säger reportern Rob Tanner, som bevakar klubben för Birmingham Post.

Premier League-klubbarna Wigan och Sunderland uppges vara intresserade av Sebastian Larssons namnteckning, men svensken vill inte spekulera.
- Jag är under kontrakt med Birmingham och trivs väldigt bra här. Det vore fel av mig mot klubben och fansen att prata om andra klubbars intresse med tanke på vår situation.

Om Larsson lämnar Birmingham kommer det inte bli gratis.
- City kommer inte att släppa honom för under fem miljoner pund (cirka 60 miljoner kronor), säger en källa till Sportbladet.

Publicerad 2008-05-02 kl 11:01
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå