Larsson tillbaka i Premier League

Sebastian Larsson kom in när Birmingham tog steget tillbaka i Premier League efter 2-1-seger borta mot Reading.

Birmingham och Sebastian Larsson är tillbaka i Premier League efter 2-1 borta mot Reading. I och med segern slutade laget tvåa och går direkt upp.

I den 19:e minuten tog Birmingham greppet om direktplatsen genom att göra 1-0. Keith Fahey slog till med ett skott från strax utanför straffområdet.

Och tidigt i den andra halvleken fick man ett ännu starkare tag om avancemanget. Kevin Phillips, notorisk målskytt i alla klubbar han varit i, rullade lätt in 2-0 efter en timme.

Men strax därefter var det dags för repliken. Endast en minut tog det för Matejovsky att reducera till 1-2. Det är match på nytt.

Kort därpå byts Sebastian Larsson in för Birmingham.

Publicerad 2009-05-03 kl 16:15