Larssons frispark bakom poäng i derbyt

Ett sent självmål av Demba Ba - efter Sebastian Larssons frispark - såg till att Sunderland fick 1-1 i Tyne Wear-derbyt mot Newcastle.

Sunderland och Sebastian Larsson fick 1-1 mot Newcastle i ett explosivt derby sedan Demba Ba oturligt nickat in bollen i eget mål efter 85 minuter - efter en frispark från just Larsson.

Fransmannen Yohan Cabaye sköt  in ledningsmålet för Newcastle redan efter tre minuter men Sunderland pressade på med en man mer sedan Check Tiote blivit utvisad efter drygt 20 minuter. Det var en sen tackling - men spelare har kommit undan med fulare tacklingar. Strax innan hade Sebastian Larsson förövrigt stämplat en motståndare i magen.

Newcastle höll undan - tilll och med 85:e minuten.