Larssons mål spelade ingen roll

Sebastian Larsson gjorde ett fantastiskt frisparksmål.
Men han firade inte det minsta.
Varför? Matchen mot Burnley var redan förlorad när Larsson knorrade in 1-2-reduceringen i den femte tilläggsminuten.

Den svenske landslagsmittfältaren var dessutom förvisad till avbytarbänken under första halvlek när Birmingham mötte Burnley borta i Premier league-fotbollen. Larsson byttes dock in redan efter första halvlek. Då var matchen mållös, men Larsson hade bara varit på planen i 17 minuter innan Burnley gjorde två mål.
Svenskens frisparksreducering var vacker, men utan betydelse för poängfördelningen.

Manchester United nådde bara 2-2 i mötet med Sunderland på lördagskvällen. Det var nära att United blivit helt poänglöst. Med fem minuter kvar ledde Sunderland med 2-1, då förre United-spelaren Kieran Richardson drog på sig sin andra varning och fick lämna planen. På tilläggstid gjorde sedan Sunderlands mittback Anton Ferdinand självmål, han styrde ett skott från Patrice Evra i eget mål. United toppar tabellen och är en poäng före Chelsea, men Londonlaget har spelat en match mindre.

Bolton, utan skadade Johan Elmander, nådde 2-2 hemma mot Tottenham. I övrigt hemmavann Hull mot Wigan med 2-1 och Portsmouth bortabesegrade Wolverhampton med 1-0.

Publicerad 2009-10-03 kl 21:09