Lättnaden för Olsson: "Ingen större fara"

Jonas Olsson undersöktes i går efter den skada han ådrog sig mot Tottenham. Undersökningen gav glada besked och Olsson kan vara spelklar inom kort.
- Jag tror jag kanske kan spela igen till helgen, säger han till fotbollskanalen.se.

West Bromwichs svenske mittback Jonas Olsson tvingades gå ut med en befarad hälskada i den 77:e minuten i lördagens möte med Tottenham. I går undersöktes han för sin skada.
- Det är ingen större fara, jag tror jag kanske kan spela igen till helgen, säger Olsson som precis är på väg in till träningen när fotbollskanalen når honom.

I den första halvleken mot Tottenham assisterade Olsson fram till 3-0 och sedan satte han olyckligt 3-1 bakom sin egen målvakt. Tottenham vände 3-0 till 3-3 på The Hawthorns. Det sista målet kom med Olsson utbytt, när Christian Eriksen kvitterade i 94:e minuten. Jonas Olsson hyllas, självmålet till trots, i lokaltidningen i Birmingham.

Publicerad 2014-04-14 kl 15:16