POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
CHAMPIONSHIP
5v

Leeds ägare: ”Kan ta upp klubben på Citys nivå”

Foto: Bildbyrån

Leeds ägare Andrea Radrizzani överväger ett flertal bud från investerare på klubben.
QSI, som också äger PSG, ses som favorit.
- De har möjlighet att ta klubben till att slåss på Manchester Citys nivå”, säger Radrizzani enligt The Times.

Leeds United firade nyligen 100 år och ägaren Andrea Radrizzani har avslöjat att han överväger ett 20-tal bud från investerare för att kunna ta upp klubben till Englands finrum igen.

- Jag ger er mer information nu än vad jag någonsin gett någon tidigare, sa Radrizzani enligt The Times.

Han säger att med hjälp av investerare skulle Leeds United kunna klättra snabbt och nå toppen. I förarsätet ska QSI ligga, som leds av Nasser al-Khelaifi, Paris Saint-Germains president.

- Alternativet med Qatar Sports Investment och Nasser. Först och främst är de vänner och vi har haft en god relation under en lång perood. För det andra har de möjligheten att föra upp Leeds på en nivå där vi kan utmana Manchester City, för supportrarna skulle detta vara en fantastisk möjlighet, säger Radrizzani.

Han fortsätter:

- Det andra alternativet kommer från USA, han är ett stort fan av Leeds United och har varit sedan han var liten vilket jag gillar. Det tredje alternativet är en ägare av en italiensk klubb, säger Radrizzani utan att avslöja något namn.

Leeds United har vunnit engelska högstaligan vid tre tillfällen och även FA-cupen och Ligacupen en gång. I Champions League eller dåvarande Europacupen nådde man final säsongen 1974-75 där det blev förlust mot Bayern München.

Publicerad 2019-10-14 kl 09:42
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå