Leeds premiärvann

Leeds är favoriter i League 1, engelska tredjedivisionen, och ser efter en match ut att hålla för trycket. Laget slog Scunthorpe borta med 2-1.

Det var emellertid ingen enkel vinst. Seger målet kom i 80:e minuten då Jermaine Beckford slog till efter att Leeds hade legat under med 1-0.

Båda lagen fick mål bortdömda i första halvlek och det dröjde till den 57:e minuten innan det första, godkända, målet kom då Hooper gav Scunthorpe ledningen.

Det tog fyra minuter för Leeds att kvittera. Enoch Showummi nickade en frispark i nät. Tio minuter från slutet kom så Beckfords avgörande mål då han snappade upp en retur på David Pruttons skott.

Publicerad 2008-08-09 kl 19:36