Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Leeds tvekar över Ekstrand efter läkarundersökning

Foto: tT

Joel Ekstrand var nära Leeds - men resultatet av läkarundersökningen har fått klubben att tveka kring svensken.
- De ser vissa frågetecken, säger agenten Martin Dahlin till Fotbollskanalen.

I dagarna skrev Fotbollskanalen att svenske Joel Ekstrand var bara detaljer ifrån Leeds United. Nu kan affären falla på just en av de detaljerna. Yorkshire Evening Post uppger nämligen att Championship-klubben inte längre är intresserad av den 27-årige mittbacken efter att Ekstrand genomgått läkarundersökningen. 

Ekstrand har tidigare bland annat varit korsbandsskadad och det är just spelarens skadehistorik som ska göra att Leeds tvekar kring affären.

Den förre Watford-spelarens agent Martin Dahlin tonar dock ner uppgifterna. Han ser inte affären som sprucken.

- Leeds ser vissa frågetecken kring Joels knä, eftersom han opererades för ungefär ett år sedan. Men enligt två av de bästa knäkirurgerna i världen är knät helt återställt. Det är lika stabilt som innan och han har samma rörlighet. Det finns ingenting att vara orolig för, säger Dahlin.

- Så som Joels knä ser ut, så ser ett knä som har haft ut den typen av skada och blivit opererat ut. Det är inget konstigt, säger läkarna. Vill man signa en spelare som har haft den här typen av knäskada så är det så det ser ut. Joel har tränat på i sex månader nu och förhandlingarna fortsätter. Det är inte så att Leeds tackat nej. 

Publicerad 2016-07-11 kl 16:53
ENGLAND

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER