De skakade om Liverpool i Premier League-premiären.
Men i ligacupen under onsdagen åkte Leeds ut mot League One-laget Hull.
Här är alla kvällens resultat.

Leeds United har tagit klivet upp i Premier League. Men i ligacupen har de redan åkt ut. Under onsdagen föll man i den andra rundan mot League One-laget Hull City hemma på Elland Road.

Gästerna tog ledningen redan i den femte minuten och såg länge ut att gå mot en seger under ordinarie tid, men i den 93:e minuten kvitterade Ezgjan Alioski och då tändes ett stort hopp för Leeds. Men matchen gick till straffar och väl där vann Hull. Allt utvecklades till en rysare och straffläggningen slutade 9-8 till Hull.

I övrigt från kvällens matcher kan noteras att Premier League-lagen West Bromwich, Everton och Fulham tog sig vidare. Men Southampton trillade dit mot Championship-laget Brentford. Svenske mittbacken Pontus Jansson spelade inte när hans lag vann med 2-0.

Bristol City besegrade Northampton med 4-0. I den matchen bjöd svenske yttern Niclas Eliasson på en assist. Han spelade hela matchen.