Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lehmann: ”Premier League är inte vad den har varit”

Foto: Scanpix

Jens Lehmann spenderade flera år i Arsenal.

Tysken tycker att Premier League var bättre förr.

- Ligan är inte lika bra längre, säger Jens Lehmann enligt ESPN.

Den före detta Arsenalmålvakten tycker att den engelska toppdivisionen har tappat i kvalité jämfört med Bundesliga där Bayern Munchen och Borussia Dortmund nu är ledande i Europa. Fem år spenderade Lehmann mellan stolparna i Arsenal åren 2003 till 2008.

Men den före detta tyske landslagsmannen tycker att Bayern och Dortmund har övertaget i Europa och att de är starkare än de engelska klubbarna.

- Jag tror att det är ganska jämnt i toppen i Europa eftersom Bayern och Dortmund har ätit upp det försprång de andra klubbarna hade tidigare, säger Lehmann enligt espn.co.uk.

- Och jag tycker inte att den engelska ligan är lika bra längre bland topplagen. Den är inte så stark som den har varit.

I Bundesliga möter de två giganterna Bayern och Dortmund varandra direkt efter det att landslagsuppehållet är över. Den nu 44-årige Lehmann tror att matchen kommer sluta oavgjort.

- Chansen att Dortmund förlorar tre matcher i rad är väldigt liten. Därför tror jag att det blir minst oavgjort för mitt gamla lag.

Publicerad 2013-11-13 kl 07:33
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons