Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Leicester aldrig aktuellt för Guidetti: "Ett långskott"

Leicester har aldrig varit aktuellt för John Guidetti. I dag tar hans agent definitivt död på ryktet om Sven-Göran Erikssons påstådda intresse för Manchester Citys supertalang.

- Leicester är mer än ett långskott och har aldrig varit aktuellt. Det är många, många klubbar som visar intresse för John - men inte Leicester, säger John Guidettis agent Per Jonsson till FotbollDirekt.se.

- Det går så många rykten så att hälften vore nog. I går fick jag exempelvis ett samtal i från en italiensk journalist som hävdade att Juventus är intresserade. I ärlighetens namn så hade säkert aldrig ryktet om Leicester uppstått om det inte hade varit för att en svensk nu är tränare där.

Med andra ord inget Leicester för italiensk-ättade John Guidetti.
Men därmed inte sagt att 18-åringen inte kan komma att lånas ut, något Guidetti själv öppnat för.
Det kan mycket väl bli aktuellt - i synnerhet så många klubbar som verkar hålla ögonen på honom.

- Det där är känsligt, som det är i dag. Manchester vill inte höra talas om något sådant och så länge det är så - så är John bara inställd på Manchester City och ingenting annat, säger Per Jonsson men medger ändå att ryktena om Svennis påstådda intresse trots allt - på sätt och vis - varit smickrande och en uppmuntrande bekräftelse för Guidetti:

- Klart att det är smickrande för John om Svennis varit intresserad men mer än så har det aldrig varit. Och om Svennis är intresserad - eller har varit det - vet vi inget om.

Publicerad 2010-11-19 kl 12:13
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons