Leicester stod för mäktig vändning - fortsatt tvåa i PL

Leicester stod för en mäktig vändning mot Aston Villa. 0-2 blev 3-2 och laget behåller sin andraplats i Premier League.

Leicester svarade för en mäktig spurt hemma mot Aston Villa. 0-2-underläge med knappt tjugo minuter kvar att spela vändes till seger med 3-2. Högerbacken Ritchie de Laet skarvade in en hörna i 72:a minuten. Jamie Vardy vräkte sig fram mellan två Aston Villa-försvarare och kvitterade tio minuter senare - King Power Stadium exploderade.

Nathan Dyer avgjorde tillställningen i 89:e med en modig nick inför saliga hemmafans. Och lilla Leicester är sensationell serietvåa i Premier League.

Publicerad 2015-09-13 kl 19:50