Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Leicesters värvning sprack - med 14 (!) sekunder

Foto: Bildbyrån

Leicester hade gjort klart med en övergång för Sporting-mittfältaren Adrien Silva, men Fifa nekar nu en transfer. Enligt BBC missade klubben deadline med 14 sekunder.

Leicester tappade mittfältaren Danny Drinkwater till Chelsea i en affär som gick in sent på Deadline Day. Inte förrän ett par timmar efter midnatt presenterade London-klubben att man faktiskt fått igenom övergången.

Även Leicester jobbade sent in på Deadline Day för att lösa en övergång. BBC skriver att klubben var överens med Sporting om mittfältaren Adrien Silva, som även är landslagsman för Portugal.

Men övergången blev inte av. Enligt BBC så hade Leicester skickat in flera av de nödvändiga dokumenten, men ett av dokumenten skickades inte in förrän 14 sekunder (!) efter deadline. Fifa ska därför ha gett avslag på värvningen.

Leicester ska nu ha överklagat beslutet och tar hjälp av det engelska förbundet FA för att få Fifa att godkänna övergången.

"Vi jobbar med Adrien och Sporting Lissabon för att ta oss igenom vissa problem med spelarens registring och vi utforskar alla möjligheter för att lösa det här”, säger en talesperson för klubben enligt BBC.

Om överklagan inte går igenom tvingas Leicester vänta till januari innan Adrien Silva kan ansluta.

Publicerad 2017-09-06 kl 18:01
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons