Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån.

Lindahl öppen för att stanna i Chelsea: "Känner lite på varandra"

Hedvig Lindahl har ett utgående kontrakt med Chelsea.
Nu öppnar landslagsmålvakten för fortsättning i Londonklubben.
- Vi känner lite på varandra, säger hon till Aftonbladet

Sveriges rutinerade landslagsmålvakt Hedvig Lindahl, 35, lämnade under 2015 Kristianstad för spel med Chelsea LFC i England. Efter över tre år i klubben och senast i vår en ligatitel och FA-cuptitel, så kan det här bli målvaktens sista säsong i Londonklubben.

Lindahl sitter på ett kontrakt som går ut efter den kommande säsongen, men berättar nu att hon är öppen för en kontraktsförlängning med klubben. 

- Vi har varit i kontakt med varandra, men det är inget som har blivit något konkret ännu åt något håll. Vi känner lite på varandra, säger hon till Aftonbladet. 

- Jag är öppen för lite allt möjligt. Jag vet om att jag blir äldre, men vill känna någon typ att man känner en stor framtid för att skriva på ett nytt kontrakt, fortsätter hon. 

ANNONS

För Lindahl väntar i år något tuffare konkurrens än tidigare med Carly Telford, som är redo att ta upp kampen mellan stolparna. Om Lindahl skulle bli andramålvakt i år, så kan det påverka hennes beslut till nytt kontrakt med klubben. 

- Det blir ganska tydligt i början av ligan vem som får spela. Carly Telford är det stora hotet mot mig i konkurrensen. Hon börjar få chansen i England, det är lite sådana saker som man vill se, vem som får spela... Vi är nog lite på samma nivå, vi ser hur det går.

Chelsea ställs i dag mot Manchester City i premiären i Womens Super League. 

Publicerad 2018-09-09 kl 09:37
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto