Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lindegaard gjorde stormatch – då blev Ferguson irriterad över målvaktsfrågor

Anders Lindegaard räddade en poäng till Manchester United. Då fick Alex Ferguson frågan om det ger honom bryderier:
- Jag förstår inte varför ni ställer dessa frågor, bet United-managern tillbaka.

Nyköpte målvakten David De Gea har fått en tuff start på sitt fotbollsliv i England. Efter ett par missar har han fått utstå bitsk kritik, och i gårdagens svåra bortamatch mot Benfica fick han finna sig i att stå utanför laget.

Dansken Anders Lindegaard gjorde en prickfri match, i sin United-debut från start. Efter 1-1-matchen fick därför Sir Alex frågan om Lindegaards stormatch ger skotten något att tänka på inför söndagens möte mot Chelsea.

- Inte alls. David De Gea kommer att spela på söndag. Det är överenskommelsen vi hade innan matchen och det har inte förändrats. Jag förstår inte varför ni ställer dessa frågor. Ni jagar efter dumma småsaker, sa han till ITV.

Därefter utvecklade Ferguson sitt resonemang om målvaktssituationen i Manchester United – och menar att det kan bli aktuellt med mycket rotation.

- Vi har två fantastiska målvakter i Anders och David. Vi var alltid på väg mot ett tillfälle där vi skulle börja dela på sysslan. David kommer att spela på söndag och sedan är det möjligt att Anders spelar igen på tisdag.

Ferguson la också till att en så ung målvakt som De Gea behöver vilas då och då, speciellt under tiden som han samtidigt ska anpassa sig till ett nytt land och en ny liga.

Publicerad 2011-09-15 kl 16:18
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons