Lindelöf från start när West Ham tog revansch - United utslaget ur ligacupen

Victor Nilsson Lindelöf var tillbaka från sjukdom och fanns med från start mot West Ham - men det hjälpte föga.
Manchester United åkte nämligen ut ur ligacupen efter att ha förlorat med 0-1.

Victor Nilsson Lindelöf.

Efter att Manchester United besegrat West Ham United med 2-1 i söndags var det dags för båda lagen att drabba samman igen under onsdagskvällen. Då var det Premier League - nu handlade det om Carabao Cup.

Victor Nilsson Lindelöf var tillbaka i Manchester United, efter att ha missat senaste matchen på grund av sjukdom, och tog plats i mittlåset bredvid Eric Bailly. På bänken fanns även den svenske jättetalangen Anthony Elanga.

West Ham fick en drömstart på matchen då Manuel Lanzini gjorde 0-1 på Old Trafford redan i den åttonde matchminuten. Resultatet stod sig halvleken ut, och i andra halvlek var det hemmalaget som förde spelet i jakten på ett mål framför hemmapubliken.

Med drygt 20 minuter kvar att spela byttes Anthony Elanga in när Manchester United jagade en kvittering. United skapade flera farliga chanser - men lyckades inte få hål på Alphonse Areola i bortamålet.

West Ham vann till slut matchen med 1-0 och är därmed vidare i ligacupen. Resultatet var en missräkning för Manchester United som nu går miste om chansen att vinna en titel den här säsongen.

Manchester United: Henderson - Dalot, Bailly, Lindelöf, Telles - Matic, Van de Beek - Lingard, Mata, Sancho - Martial.

West Ham United: Areola - Fredericks, Dawson, Diop, Johnson - Kral, Noble - Yarmolenko, Lanzini, Masuaku - Bowen