Lindelöf och Rashford med briljant samarbete när United vände och vann mot jumbon

Manchester United fick en tung start mot jumbon Sheffield United när Dean Henderson stod för en rejäl tabbe.
Men efter dubbla mål från Marcus Rashford, och en briljant assist från Victor Nilsson Lindelöf, kunde United till slut vinna med 3-2.
- Vi spelade lysande fotboll, säger Solskjær enligt BBC.

Under torsdagskvällen summerade Manchester United och tabelljumbon Sheffield United omgång 13 i Premier League och det blev en svängig match där United till slut kunde säkra alla tre poäng.

Men matchen skulle börja tungt för Manchester-klubben. Ole Gunnar Solskjær valde att starta med Dean Henderson i United-målet - 23-åringen som nyligen kom tillbaka från lån i just Sheffield - och han skulle han stå för en redig groda redan efter fem minuter spel.

På en tillbakapass skulle Henderson slå upp bollen men 23-åringen väntade alldeles för länge, tappade kontroll på bollen och kunde bara titta på när Sheffields anfallare David McGoldrick rullade in 1-0 i öppet mål. Mardrömsstart för United - men det skulle snabbt bli bättre.

För inom loppet av sju minuter hade nämligen Marcus Rashford och Anthony Martial fixat både kvitteringen och ledningsmålet där Nilsson Lindelöf stod för en lysande assist fram till Rashford vid kvitteringen.

Fem minuter in i den andra halvleken fick United en kontring där Rashford till slut satte sitt andra mål för kvällen och 3-1 till gästerna. Ett mycket fint anfall med flera snabba väggpassningar. Men det skulle bli spänning i torsdagens batalj.

Med tre minuter kvar av matchen nickade Nilsson Lindelöf bollen på McGoldricks rygg och in i mål. På tilläggstid skapade Sheffield ett superläge att även sätta kvitteringen men Henderson stod för en fin räddning.

Efter fyra tilläggsminuter blåste domaren för fulltid.

- Vi spelade lysande fotboll mellan deras första och andra mål. Slutet var lite väl nervöst för mig smak, säger Solskjær enligt BBC.

Om Hendersons misstag säger han:

- När vi släppte in det första målet satt man och tänkte att detta skulle bli ett test för honom. Förhoppningsvis lär han sig och mognar. Han reste sig jättebra och stod för en bra räddning i slutet - som räddade två poäng för oss.

Sheffield United: Ramsdale - Baldock, Basham, Egan, Stevens, Burke, Berge, Amapdu, Fleck, McGoldrick, Robinson

Manchester United: Henderson - Wan-Bissaka, Lindelof, Maguire, Telles, Matic, Pogba, Fernandes, Greenwood, Martial, Rashford