POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
2v

Liverpool-back hyllar Klopp: "Är skyldig honom allt"

Foto: Bildbyrån.

Trent Alexander-Arnold debuterade under Jürgen Klopps ledning.
Nu uttrycker Liverpool-backen tacksamhet till tysken.
- Jag är skyldig honom allt, säger han enligt Sky Sports. 

Liverpools talangfulle högerback Trent Alexander-Arnold har under Jürgen Klopps ledning växt ut till en av Englands bästa högerbackar. 21-åringen har bland annat tagit en plats i Englands A-landslag och är dessutom en tongivande spelare i klubblaget. 

Nu uttrycker Alexander-Arnold tacksamhet till sin tränare. 

- Jag är skyldig honom allt. Vem vet vad som hade skett om det inte vore för honom. Det är han som gett mig alla möjligheter, fler möjligheter än jag någonsin hade kunnat be om, säger Alexander-Arnold enligt Sky Sports. 

- Han har verkligen visat att han tror på mig och det har jag varje gång försökt att ge tillbaka. Han har varit i klubben i fyra år nu och hela tiden gett unga spelare chansen, där jag är en av de spelarna. Jag är skyldig honom ett stort tack och förhoppningsvis får vi ett år till med mer framgång. 

Alexander-Arnold debuterade, i oktober 2016, under Klopps ledning och är numera noterad för 97 matcher i Liverpool. Den här säsongen är han noterad för ett mål och tre assist på tolv matcher i alla turneringar. Alexander-Arnold har även en bakgrund i klubbens ungdomsverksamhet. 

Publicerad 2019-10-09 kl 09:08
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå