Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpool bekräftar: Clyne missar stora delar av hösten

Foto: Bildbyrån

Liverpool ger nu en uppdatering kring status på skadade Nathaniel Clyne.
Backen blir borta stora delar av höstsäsongen.
- Det är ganska säkert att han missar majoriteten av gruppspelsmatcherna i Champions League, säger Jürgen Klopp till Liverpools hemsida.

Det väcktes frågor kring Nathaniel Clyne när Liverpools Champions League-trupp släpptes under måndagen. Den skadade backen fanns inte med och nu uppdaterar lagets manager Jürgen Klopp om 26-åringens status.

- Nathaniel jobbar hårt med sin rehabilitering och vi följer hans framsteg nära, men verkligheten är att det fortfarande är en del tid kvar innan han är tillbaka och tillgänglig för att tas ut. Jag har fått höra att det är mer än bara ett par veckor, så vi kommer att fortsätta att övervaka och utvärdera, säger tysken.

- Det är ganska säkert att han missar majoriteten av gruppspelsmatcherna i Champions League. Om vi har turen att vara kvar i Uefa-turneringar efter årsskiftet så kan han läggas till i truppen då.

Liverpool är i samma grupp som Sevilla, Maribor och Spartak Moskva i Champions League. Om Klopps uppskattning att Clyne inte kunnat vara tillgänglig för majoriteten av matcherna stämmer så talar det för en återkomst runt månadsskiftet november/december.

 


Exklusiv tävling: Vinn en Superfotbolls-weekend i London för dig och en vän

 

Publicerad 2017-09-05 kl 16:54
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons