Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpool-fansen bränner sina Suarez-tröjor - har tröttnat på anfallaren

Liverpool-supportrar har tröttnat.
Nu bränner fansen Luis Suarez-tröjor för att visa sitt missnöje.
- Det sättet som han behandlar oss på är äckligt, säger en person som Liverpool Echo har intervjuat.

Luis Suarez vill lämna Liverpool för Arsenal och har därför gått ut i media och sagt att han har blivit lovad ett klubbyte av Brendan Rodgers. Lagets manager håller dock inte med anfallaren har nu skickat ner honom i reservlaget.

- Det gavs inte några löften och vi har inte brutit några löften. Jag kommer att agera kraftfullt på detta. Det handlar om total respektlöshet mot klubben. Respektlöshet mot en klubb som gett honom allt, precis allt, sa Rodgers enligt The Mirror.

Nu har Liverpools supportrar tröttnat på Luis Suarez och flera visar sitt missnöje genom att bränna sina Suarez-tröjor - precis som man gjorde när Fernando Torres gick till Chelsea 2011. Liverpool Echo har träffat flera fans.

- Det sättet som han behandlar oss på är äckligt, säger en supporter till tidningen.

- Han skrev på ett kontrakt förra sommaren för att han ville ha mer pengar. Det är fortfarande tre år kvar på det kontraktet. Han kan inte spela för Liverpool igen men jag skulle bli lycklig om han spelar för reserverna. Håll honom kvar på bänken fram till transferfönstret öppnar igen i januari. Sedan får vi se vad vi får för honom, säger en en annan.

Publicerad 2013-08-08 kl 19:34
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons