TV: Klopps första förlust i Liverpool - föll tungt hemma mot Palace

Liverpool och Jürgen Klopp åkte på ett tungt bakslag i söndagens Premier League. Förlust hemma på Anfield mot Crystal Palace. Den tyske managerns första nederlag i klubben.

Det började med uppförsbacke nästan direkt för hemmalaget. I mitten av första halvlek satte Yannick Bolasie 0-1, innan Philippe Coutinho kvitterade några minuter före pausvilan.

Men strax före slutet återtog Palace ledningen genom Scott Dann som tryckte in 2-1 på en retur från en hörna.

Därmed passerar Londonlaget just Liverpool i tabellen och kliver upp som åtta. Liverpool står på 17 poäng vilket räcker till en tiondeplats i dagsläget.

Publicerad 2015-11-09 kl 07:22