Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpool höll extrainsatt styrelsemöte - två nya bud på klubben

Liverpool kallade till ett extrainsatt styrelsemöte på tisdagskvällen efter att två nya intressenter lagt bud för att köpa klubben, skriver BBC och ESPN.

Ett av buden uppges komma från Asien, det andra från USA, men nuvarande delägarna Tom Hicks och George Gillet ska motsätta sig en försäljning till endera parten.

Ändå erfar BBC och ESPN att försäljningen skulle inbringa nog med pengar till att betala av stora delar av Anfield-lagets monstruösa skuldberg, på motsvarande fem miljarder kronor.

- Båda buden skulle avsevärt minska skulden och ge ägarna investeringarna tillbaka, uppger en källa nära förhandlingarna till BBC.

Däremot tycks det som att Hicks och Gillet - om affären går igenom - inte sammantaget kan räkna med att göra någon vinst efter allt de satsat på det engelska Premier League-laget.

Amerikanerna har länge varit ifrågsatta av fansen på Anfield, inte minst under fjolårssäongen då Liverpool misslyckades med att kvalificera sig för Champions League. I år har klubben inlett ännu sämre och ligger för närvarande på en rekorddålig 17:e-plats i tabellen.

Publicerad 2010-10-05 kl 23:10
Annons
Annons
Annons