Liverpool i fritt fall - föll mot Fulham efter dubbla utvisningar

FULHAM-LIVERPOOL 3-1
24' Zamora, 42' Torres, 73' Nevland, 87' Dempsey

Liverpool kom till spel borta mot Fulham utan Steven Gerrard men med tveksamma Fernando Torres. Spanjoren blev också målskytt i den första halvleken när han kvitterade Bobby Zamoras ledningsmål. I den andra halvleken tog Rafa Benitez det märkliga beslutet att trots att man jagade trepoängare byta ut målskytten.

När sedan Erik Nevland satte 2-1 överraskade managern igen när han bytte in talangen Nathan Ecclestone istället för Yossi Benayoun.

Men värre än utbytta stjärnor är utvisade sådana och under tre jobbiga minuter åkte både Philipp Degen och Jamie Carragher på varsina röda kort. Backbristen som uppstod med det innebar att Dirk Kuyt fick kliva av för att ge plats åt en back till.

Olyckan såg ut att vara total i Liverpool men innan matchen var över hann även Clint Dempsey strö salt i Liverpoolsåren med ett 3-1-mål.

Publicerad 2009-10-31 kl 17:59