Liverpool är nu nära att säkra ligatiteln.
På onsdagen krossade Liverpool Palace med 4-0.
- Vi vet att vi är nära, men vi kommer inte att bli överexalterade, säger Alexander-Arnold till BBC.

Efter att bara fått ett kryss i Merseyside-derbyt mot Everton senast fortsatte Liverpools kamp om att säkra sin första ligatitel på 30 år. Under onsdagskvällen tog man emot Crystal Palace på Anfield.

Efter en relativt chanslös start av matchen, tvingades Crystal Palace-stjärnan Wilfried Zaha kliva av skadad efter 15 minuters spel. Ett tungt avbräck för Palace att tappa sin storstjärna som låg bakom två mål mot Bournemouth senast.

Efter 23 minuters spel kom nästa smäll för Palace, då Liverpool tog ledningen genom Trent Alexander-Arnold. Högerbacken visade upp sin fina högerfot genom att skruva in en frispark tätt utanför Palaces straffområde.

Liverpool dominerade halvleken och pressade på Crystal Palace-försvaret. Precis innan halvtid fick man utdelning igen när Mohamed Salah fick en boll att löpa på av Fabinho. Egyptiern löpte sig fri från sin försvarare och placerade säkert in 2-0 till Liverpool med sitt 17:e Premier League-mål för säsongen.

Salah var sedan nära att öka på till 3-0 i inledningen av andra halvlek. Andrew Robertson levererade ett inlägg som Salah precis missade att sätta foten på framför mål.

Istället skulle det bli Fabinho som satte dit trean för Liverpool. Brassen fick bollen ungefär 25 meter från målet där han avlossade en projektil förbi Wayne Hennessey som såg ut att undra vad som just hänt.

Sadio Mané skulle sedan få göra ett mål också. I den 69:e minuten gav Salah senegalesen en djupledsboll som Mané löpte ifrån hela Crystal Palace-försvaret på och placerade stensäkert  in 4-0 till Liverpool.

Liverpool är nu 23 poäng framför tvåan Manchester City, och kan säkra titeln imorgon kväll när City möter Chelsea. Tappar City poäng, har Liverpool säkrat titeln.

- Vi vet att vi är nära, men vi kommer inte att bli överexalterade. Många av oss kommer kolla på Chelsea-Manchester City imorgon, men vi kommer inte få upp förhoppningarna eftersom vi vet att City är ett väldigt bra lag. Vi måste förbereda oss för nästa match, och därefter har vi sju matcher till som vi satsar på att ta 21 poäng från, säger Alexander-Arnold till BBC.

Liverpool: Alisson - Alexander-Arnold, Gomez, van Dijk, Robertson - Henderson, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Mané.

Crystal Palace: Hennessey - Van Aanholt, Sakho, Cahill, Ward, Zaha, McArthur, McCarthy, Kouyaté, Townsend, Ayew.