Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpool-legendaren: City kan inte köpa sig fans

Manchester Citys miljoner har gett laget chansen att vinna Premier League, menar Ian Rush. Han tycker dock att Liverpool fortfarande har bäst fans.
- Det går inte att köpa, säger Rush.

Den legendariske anfallaren Ian Rush gjorde på 80- och 90-talet över 200 mål för Liverpool. Rush säger sig vara imponerad av sättet som Manchester City blivit ett topplag på, men hävdar att Liverpool fortfarande har en fördel - i sina supportrar.

- Det spelar ingen roll hur mycket pengar klubben spenderar, de har inte vår historia och vår speciella relation mellan klubb och supportrar. Det går inte att köpa. Pengar hjälper på många sätt, men det är inte allt, säger Rush enligt Give Me Football.

Liverpool tar emot Manchester City på Anfield på söndag. Ian Rush medger att City har ett övertag, men tycker att det finns andra värden i fotbollen som i större utsträckning finns i hans gamla lag.

- Vi har inte vunnit ligan sedan 1990, men jag reser runt världen och blir fortfarande berörd av hur stort stöd Liverpool har. Jag tror det är för att vi är en familjeklbub. Vårt motto är "You'll never walk alone" och det betyder något, det är inte bara tomma ord, säger Rush.

Publicerad 2011-11-25 kl 19:11
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons