POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpool och United satsar båda på andraplatsen: "Fantastisk match"

Foto: SCANPIX

Då Manchester City förlorade i helgen och Manchester United, Arsenal och Liverpool alla vann sina matcher är toppstriden efter Chelsea en mycket öppen historia. Och på söndag möts två av konkurrenterna i toppen - United och Liverpool.

Citys överraskande förlust i helgen mot Burnley öppnade upp toppstriden rejält då Manchester United, Arsenal och Liverpool alla vann sina respektive matcher.

Både Liverpools tränare Brendan Rodgers och Manchester Uniteds mittfältare, Michael Carrick, tror nu att de kan komma ikapp Manchester City och menar att helgens match lagen emellan blir väldigt viktig.

Rodgers säger att laget har stort självförtroende just nu och att man har chansen att komma tvåa i ligan.

- Vårt mål är att komma så högt vi kan. Manchester Citys förlust i helgen ger oss en chans att komma tvåa. Vi kommer ta med oss vårat självförtroende in i varje match och se vart det leder, säger Rodgers enligt The Telegraph.

- Vi kan nu verkligen se fram emot matchen mot United. Det är en fantastisk match att få vara en del av. Vi behövde ett bra resultat inför den matchen så att vinna igår var väldigt viktigt, menar Liverpool-tränaren.

Även Uniteds mittfältare Michael Carrick tror att man kan komma ikapp Manchester City och ta andraplatsen.

- Vi måste sikta på andraplatsen eftersom den är inom räckhåll. Om du tittar på tabellen så är det så oerhört jämnt. Men jag antar att vi bara borde koncentrera oss på söndagens match mot Liverpool. Det är en stor match på alla sätt och vis och det är troligen allt vi borde fokusera på just nu, säger Carrick.

Tabelläget i Premier League just nu:

Publicerad 2015-03-17 kl 12:25
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå