Liverpool-talang tackade för nytt kontrakt - firade första PL-målet i seger

Curtis Jones skrev i lördags på ett nytt avtal.
På söndagen gjorde han sitt första PL-mål i Liverpools 2-0-seger.
- Jag är verkligen glad för hans skull, säger tränaren Jürgen Klopp, enligt BBC, om Jones.

Liverpool vann den 25 juni Premier League och fick därmed fira första ligatiteln på 30 år. Därefter föll laget senast stort mot Manchester City med 4-0 och studsade i stället under söndagen tillbaka efter det nederlaget genom att besegra Aston Villa med 2-0.

Men segern satt långt inne.

Liverpool tog först i den 71:a minuten ledningen i matchen, då Sadio Mané mötte ett inspel i straffområdet av Naby Keita och satte bollen via ribban i mål till 1-0. Det var senegalesens 20:e mål i alla turneringar den här säsongen.

Det såg också ut att bli matchens enda mål, men i 89:e minuten utökade Curtis Jones, som så sent som i lördags skrev på ett nytt långtidskontrakt med den engelska storklubben, till 2-0. Talangen fick därmed fira sitt första Premier League-mål i karriären i sin tredje match, totalt sett, i den engelska högstaligan.

- Det finns ingen brist på självförtroende (hos Curtis Jones). Han vill vara där och vill vara avgörande. Det är väldigt bra. Han förtjänar sitt mål och jag är verkligen glad för hans skull, säger tränaren Jürgen Klopp enligt BBC.

Liverpool har, som bekant, redan vunnit ligan och har därmed nu inte särskilt mycket att spela för. Värre är i stället läget för Aston Villa, som är på 18:e-plats i Premier League. Birmingham-laget har en poäng upp till 17:e-placerade Watford på säker mark.