Liverpool totalförnedrat - släppte in sju mål mot Aston Villa

7-2 mot Aston Villa.
Jürgen Klopps Liverpool hade ingen rolig afton på Villa Park.
- Jag borde egentligen ha gjort något mer mål, säger tremålsskytten Ollie Watkins till Sky Sports efter matchen.

Tre raka segrar i Premier League och ett stjärnspäckat lag, ändå var det Aston Villa som började absolut bäst på Villa Park.

Resan mot det förnedrande 7-2-resultatet inleddes ordentligt efter bara några minuter i Birmingham. Ollie Watkins gjorde 1-0 och spräckte därmed Liverpool-målvakten Adrians målnolla.

Därefter rann det bara på.

Samme Watkins utökade hemmalagets ledning efter ungefär 15 minuter och när den första halvleken var till ända hade 25-åringen stått för ett hattrick, John McGinn målat och Mohamed Salah reducerat.

Om det skulle komma fler mål från Aston Villa? Helt klart.

I inledningen av den andra akten gjorde nyförvärvet Ross Barkley sitt första mål för sin nya klubb. Engelsmannen, som är utlånad från Chelsea, sköt in 5-1 efter en framspelning av landsmannen Jack Grealish.

Strax därefter målade Liverpools Mohamed Salah på nytt och bara minuter senare, i den 66:e minuten, nätade nämnde Grealish till 6-2.

Drygt 15 minuter innan huvuddomare Martin Atkinson valde att blåsa av målkalaset var det återigen Jack Grealishs tur att få in bollen bakom Liverpools Adrian.

Matchresultatet skrevs således till 7-2.

- Det är helt otroligt att göra tre mål, även om jag egentligen borde ha stått för ytterligare någon fullträff när man ser tillbaka på det. Men det är kul att kunna bidra och speciellt att vinna, säger tremålsskytten Ollie Watkins efter matchen till Sky Sports.

Jürgen Klopp var i sin tur inte lika glad efteråt.

- Vem vill förlora med 7-2? För ett antal år sedan sa vi till oss själva att vi vill skapa historia. Det här var helt klart fel typ av historia, säger tränaren till BBC.

Liverpool: Adrian - Alexander-Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson - Keita, Fabinho, Wijnaldum - Salah, Firmino, Jota.

Aston Villa: Martinez - Cash, Konsa, Mings, Targett - McGinn, Luiz, Barkley - Trezeguet. Watkins - Grealish.