Liverpool vände mot Leicester - Salah stor hjälte

Liverpool vände och vann mot Leicester.
Tack vare Mohamed Salah, som gjorde två mål i 2-1-segern.
- Börjar få svårt att hitta ord för att beskriva honom, säger lagkamraten James Milner enligt BBC.

Liverpool besegrade Swansea med hela 5-0 på annandag jul och är med i racet om Champions League-platserna. Leicester å andra sidan stod utan seger i de tre senaste omgångarna när de anlände till Anfield under lördagen.

Men det var ändå Leicester som fick en smakstart på matchen. Efter en misslyckad passning av Joel Matip kunde gästerna sätta 1-0 via Jamie Vardy redan efter två minuter. Kort därefter fick Liverpools Mohamed Salah ett drömläge inne i straffområdet, men sköt utanför.

Liverpool lyckades inte spräcka Kasper Schemichels nolla i den första halvleken, men i 52:a minuten sköt Mohamed Salah in 1-1 längs med marken från nära håll. Salah fick också in 2-1, i den 76:e minuten.

Egyptiern har gjort stor succé sedan han värvades till Liverpool i somras. Ytterforwarden har nämligen gjort hela 23 mål på 29 tävlingsmatcher.

- Han fortsätter bara att göra mål och jag börjar få svårt att hitta ord för att beskriva honom. Det är viktigt att vi fortsätter stötta honom men inte sätter för stor press på honom, säger lagkamraten James Milner om Salah enligt BBC.

Hemmalaget höll sedan tätt och vann med 2-1. Laget behåller därmed sin fjärdeplats i Premier League.

Liverpool: Karius - Gomez, Matip, Lovren, Robertson - Can, Milner, Mane, Salah - Coutinho, Firmino.

Leicester: Schmeichel - Amartey, Maguire, Morgan, Fuchs - Mahrez, Iborra, Ndidi, Albrighton - Gray, Vardy.