Liverpool vann - trots Gerrards självmål

Gerrards självmål gav West Ham ledningen. Men Liverpool vann till slut mötet med 3-2.

Trots Gerrards självmål vann Liverpool

Liverpool mötte West Ham i en svängig match i engelska Premier League. Den krisande storklubben Liverpool tog ledningen genom den förre West Ham spelaren Glen Johnson. Han drog till en bit utanför straffområdet och fick till en riktigt ren träff  som letade sig upp i krysset.

West Ham kom dock igen och hade ledningen i halvtid. Först kvitterade Mark Noble och precis innan halvtidsvilan åkte Liverpool på ett oturligt självmål signerat Steven Gerrard.

I den andra halvleken var det Liverpools tur att vända matchen efter att Joe Cole kvitterat med kvarten kvar och West Ham gjort ett självmål efter att Jonjo Shelvey stressat fram 3-2 tio minuter från full tid.

Publicerad 2012-12-09 kl 18:53