Liverpool vann enkelt i Norge - KOLLA IN målen här

Liverpool spelade sin sjunde raka träningsmatch utan förlust när de enkelt slog Vålerengen i Oslo på måndagskvällen.

Vålerengen öppnade starkt och såg ut att kunna bjuda hårt motstånd men ganska snart kom det att handla om Liverpool. Xabi Alonso gjorde första målet på ett långskott efter en framspelning från Robbie Keane i tjugonde minuten.

Några minuter senare fick Steven Gerrard gå av på grund av skada. Det var antagligen en säkerhetsåtgärd efter att mittfältaren fått en känning av sin gamla ljumskskada.

Lagen gick till halvtidsvila i en match som såg ut att vara helt och hållet Liverpools. Det var därför en liten chock när norrmännen kvitterade efter bara trem minuters spel i andra halvlek. Bojan Sajic satte bollen i nät bakom Pepe Reina som nyss bytt av Diego Cavalieri i Liverpools mål.

Men säg den glädje som varar för evigt. Bra en minut senare tog Liverpool ledningen igen. Fernando Torres kapitaliserade på en nickframspelning från Dirk Kuyt och satte enkelt bollen i mål. Därefter handlade det nästan uteslutande om Liverpool.

Yossi benayoun gjorde 3-1 efter en soloprestation och nyförvärvet från Frankrike David N’Gog gjorde 4-1, hans andra mål på lika många matcher.

En säker seger för Benitez mannar.

Vålerengen-Liverpool 1-4 0-1, 20' Xabi Alonso; 1-1, 48' B Sajic; 1-2, 49' F Torres; 1-3, 60' Y Benayoun; 1-4, 83', D N'Gog

Liverpool : Cavalieri, Dossena, Carragher, Agger, Arbeloa, Benayoun, Gerrard (kapten), Alonso, Kuyt, Torres, Keane. Avbytare - Hyypia, Ngog, El Zhar, Reina, Darby, Insua, Pacheco, Plessis, Spearing, Nemeth

Vålerengen : Perkins, Jepsen, Muri, Reid, Storbaek, Berre, Strand (kapten), Heastad, Zajic, Holm, Shelton. Avbytare