Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpoolprofilen: ”Young filmar värre än Suarez”

Foto: Jon Super/AP

Luis Suarez är ökänd för sitt filmande.

Men Dietmar Hamann tycker att Ashley Young är värre.

- Young är en värre filmare än Suarez någonsin varit, säger Liverpoolprofilen enligt Talksport.

Under gårdagens Champions League-match borta mot Real Sociedad filmade Ashley Young till sig en straff. Filmningen var inte den första den här säsongen och kritiken mot Young är stor i fotbollsvärlden.

En annan spelare som gjort sig känd som en spelare som faller lite väl enkelt på fotbollsplanen är Luis Suarez – men den före detta Liverpoolmittfältaren Dietmar Hamann tycker alltså att Ashley Young är värre än Suarez.

- Suarez har fått massvis med kritik och har därefter slutat filma. Ashley Young är värre än Luis Suarez någonsin har varit, säger Dietmar Hamann enligt Talksport.

- Manchester United, med deras rykte, borde inte behöva filma och fuska för att vinna matcher. Det är fusk att försöka få en straff när det inte är någon kontakt. Spelarens rykte kommer också att bli lidande.

Young filmade tidigare under säsongen och fick då kritik av tränaren David Moyes. Men Moyes tyckte inte att gårdagens incident var en filmning. ”Han rycker i honom”, sa Moyes då.

- Jag hade velat säga till Young att om han vill stanna inom fotbollen de närmsta tio åren måste han sluta med filmningarna. Om incidenten mot Real Sociedad hade hänt i Premier League hade han inte fått straff. Han fick det nu eftersom domaren inte känner honom, avslutar Hamann.

Publicerad 2013-11-06 kl 17:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons