POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND

Liverpools ägare skriver öppet brev till fansen - försvarar transferpolicyn

Foto: AP

Liverpool misslyckades med värvningar.
Nu har klubbens ägare John W Henry skrivit ett försvarstal.
"Jag är lika besviken som alla andra över att vi inte kunde få in någon anfallare", skriver han i ett öppet brev till fansen.

Liverpool lyckades inte förstärka laget innan transferfönstret stängde. Trots det lånade man ut Andy Carroll till West Ham - inte helt lyckat eftersom anfallsbesättningen nu är väldigt tunn. Ändå väljer John W Henry att försvara klubbens strategi.

"Vår transferpolicy handlade inte om att skära ner kostnader. Det handlade om att - och kommer så även att vara i framtiden – få ut maximalt värde för det vi spenderar så att vi kan bygga en bred trupp med stor kvalitet".

"Jag är lika besviken som alla andra som har en koppling till Liverpool över att vi inte kunde få in någon anfallare, men det berodde inte på brist på uppoffring".

John W Henry vägrar alltså att se transferfönstret som ett misslyckande, i stället trycker han på positiva saker:

"Vi tog in tre unga och väldigt begåvade spelare i Joe Allen, Nuri Sahin och Fabio Borini, samt två spännande unga potentiella framtida stjärnor - Samed Yesil och Oussama Assaidi - och det kan knappast ses som ett misslyckande eftersom vi bygger för framtiden".

"Inte heller ska man ignorera betydelsen av att vi lyckades behålla våra bästa spelare. Vi har kvar Daniel Agger, Martin Skrtel och Luis Suárez".


Publicerad 2012-09-03 kl 13:20
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå