Liverpools derbyras - 2-0 till 2-2 och bortdömt

Liverpool tappade 2-0 till 2-2 i derbyt mot Liverpool - sen dömdes 3-2-målet bort på övertid.

Här blev Suarez avvinkad för offside

Det är knappt så spelarna hängde med när Everton och Liverpool bjöd upp i derbyt på Goodison. Everton reste sig efter en mardrömsstart där 0-2 har blev 2-2. Steven Naismith höll sig framme och placerade in 2-2 efter 35 minuter medan Liverpools försvar stod och tittade på. Innan det hade Leon Osman reducerat i 22:a minuten. Strax efter Luis Suarez 2-0-mål.

Suarez låg bakom det mesta för Liverpool. Leighton Baines styrde in bollen i eget mål efter 14 minuter efter Suarez skott. Sex minuter senare nickade Suarez in 2-0 på Steven Gerrards frispark men Everton kom alltså igen snabbt genom Leon Osman.

Suarez bjöd på en speciell målgest efter 1-0-målet då han kastade sig framför Evertons manager David Moyes. Samme Moyes som inför matchen gått ut och kritiserat Suarez för att denne filmar för mycket.

Liverpool och Suarez hade ännu en boll i mål i 93:e minuten men assisterande domaren hade vinkat och det dömdes bort. Av reprisbilderna att döma framgår det inte exakt vad domaren vinkat för.

Varsin poäng i matchen innebär att Everton ligger kvar på fjärde plats och att LIverpool går upp på nionde plats.

Everton: Howard, Baines, Jagielka, Distin, Neville, Coleman, Osman, Fellaini, Jelavic, Mirallas, Naismith.

Liverpool: Jones, Enrique, Wisdom, Skrtel, Agger, Gerrard, Allen, Sahin, Sterling, Suso, Suarez.