Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ENGLAND

Liverpools fans i historisk protest: "Extrem besvikelse"

Liverpoools fans planerar en historisk protestaktion mot klubbens höjda biljettpriser. I den 77:e minuten av mötet med Sunderland tänker delar av fansen lämna arenan.
- Vi tycker det vore rätt och riktigt att sänka priserna, säger en talesperson för en av grupperna bakom aktionen. 

Liverpool har beslutat att höja biljettpriserna - något som får fansen att gå i taket. Vill man sitta centralt på långsidan höjs priset. Från 59 pund (cirka 730 kronor) till 77 pund (cirka 950 kronor). 
Som en markering mot prissättningen är det just i den 77:e minuten som fansen planerar att lämna arenan. Det är supportergrupperna Spririt of Bill Shankley och Spion Kop 1906 som står bakom aktionen och en talesperson för den första säger:

- Det är en extrem besvikelse och en missad möjlighet för Liverpool att vara ledande i en mer rättvis hantering av biljettpriser, säger talespersonen och fortsätter:

- Vi tycker att det vore rätt och riktigt att sänka priserna för att återfå vårt läktarstöd och med det stämningen innen på Anfield.

Klubbens vd Ian Ayre kommenterar aktionen:

- Vad en person har råd med är olika. Med det i åtanke har vi försökt skapa olika priskategorier. Vi har lyssnat till fansen och vi hoppas det finns något för alla.

Publicerad 2016-02-04 kl 19:22

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER