Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpools fans i historisk protest: "Extrem besvikelse"

Liverpoools fans planerar en historisk protestaktion mot klubbens höjda biljettpriser. I den 77:e minuten av mötet med Sunderland tänker delar av fansen lämna arenan.
- Vi tycker det vore rätt och riktigt att sänka priserna, säger en talesperson för en av grupperna bakom aktionen. 

Liverpool har beslutat att höja biljettpriserna - något som får fansen att gå i taket. Vill man sitta centralt på långsidan höjs priset. Från 59 pund (cirka 730 kronor) till 77 pund (cirka 950 kronor). 
Som en markering mot prissättningen är det just i den 77:e minuten som fansen planerar att lämna arenan. Det är supportergrupperna Spririt of Bill Shankley och Spion Kop 1906 som står bakom aktionen och en talesperson för den första säger:

- Det är en extrem besvikelse och en missad möjlighet för Liverpool att vara ledande i en mer rättvis hantering av biljettpriser, säger talespersonen och fortsätter:

- Vi tycker att det vore rätt och riktigt att sänka priserna för att återfå vårt läktarstöd och med det stämningen innen på Anfield.

Klubbens vd Ian Ayre kommenterar aktionen:

- Vad en person har råd med är olika. Med det i åtanke har vi försökt skapa olika priskategorier. Vi har lyssnat till fansen och vi hoppas det finns något för alla.

Publicerad 2016-02-04 kl 19:22
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons