Liverpools kris fortsätter - har inte vunnit under 2017

Liverpools urusla form fortsätter.
På lördagen föll man mot Hull på bortaplan – och laget har inte vunnit i ligan under 2017.
- Vi måste vakna, det var inte acceptabelt, säger Jürgen Klopp till BBC.

Det fortsätter att gå tungt under vintern för Liverpools del. Man har redan åkt ut ur ligacupen och ur FA-cupen – och på lördagen kom nästa tunga smäll.

På bortaplan mot bottenlaget Hull inkasserade man nämligen ytterligare en förlust. Hemmalaget tog ledningen genom Alfred N’Diaye strax innan halvtidsvilan och när gästerna som bäst pressade på för en kvittering kom nästa kalldusch. 2-0 av Baye Oumar Niuasse gjorde att uppförsbacken blev monumental.

Liverpool lyckades heller inte att spräcka nollan och slutresultatet skrevs till 2-0 för hemmalaget.

Resultatet innebär att Liverpool inte vunnit i ligaspelet sedan man besegrade Manchester City på hemmaplan på nyårsafton och man väntar följaktligen på sin första trepoängare i Premier League under 2017. Den enda segern man mäktat med sedan nyåret var den mot Plymouth i FA-cupen.

- Den första halvleken var inte tillräckligt bra. Vi gav bort båda målen alldeles för enkelt. Prestationen var inte vad den bör vara, säger Jürgen Klopp till BBC.

- Om vi spelar som vi gjorde i den andra halvleken under hela matchen är det inget lag som klarar av oss. Men vi måste vakna, det var inte acceptabelt.

Man är nu tretton poäng efter Chelsea som leder tabellen. Manchester City har nu möjlighet att ta klivet förbi i tabellen, man möter under söndagen Swansea på hemmaplan.

För Hull var de tre poängen livsviktiga i jakten på ett nytt Premier League-kontrakt. Segern gör att man nu ligger på en 18:e plats i ligaspelet med sina 20 inspelade poäng.

I klippet ser ni Jürgen Klopps presskonferens efter matchen.