Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Liverpools nya ägare utesluter stjärnförsäljning

Liverpools nya ägare John W Henry berättar att det inte finns någon sanning i ryktena om att storspelare som Pepe Reina, Fernando Torres eller Steven Gerrard ska lämna klubben.

Det spekuleras vilt i engelsk press och Fernando Torres, Pepe Reina och till och med Steven Gerrard ryktas vara på väg att lämna Liverpool i vinter. Det kan vi dock glömma, menar de nya ägarna.
- Vi har nyligen läst alla historier om våra intentioner för januarifönstret. Men vi har lite humor när vi läser om det, säger John W Henry till klubbens hemsida.

- Vår tydligaste fokus från dag ett ligger på att förbättra klubben och fokusera på vad som kan ta Liverpool till en position där vi kontinuerligt utmanar om titlar. Vi vill bygga truppen i den riktningen.

Henry kommer också med ett löfte till fansen om att det inte blir några försvagningar av truppen.
- Historier in att våra bästa spelare ska lämna är destruktiva och oönskade men vi inser att den typen av spekulationer är vanliga. Vi satsar på att bygga vidare på styrkan i den nuvarande truppen, inte att underminera den. Och jag kan försäkra alla fans om att vi inte har några intentioner att låta laget försvagas.

Publicerad 2010-10-29 kl 19:48
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons