Liverpools svit håller i sig - vände och vann

Liverpool var illa ute mot Swansea - men vände, vann och har nu fyra raka vinster under tränaren Jürgen Klopp.

Liverpool hade inför mötet tre raka ligavinster med sig i bortamötet mot Swansea. Hemmalaget däremot har endast tagit fyra poäng och inte vunnit en enda hemmamatch i inledningen av Premier League.

Det var en jämn första halvlek och i den åttonde minuten tog hemmalaget ledningen genom Leroy Fer.

Liverpool kvitterade till 1-1 i den 54:e matchminuten Roberto Firmino som efter ett inlägg ensam kunde prick-nicka in bollen i mål. Efter kvitteringen tryckte bortalaget och hade flera bra lägen att utöka ledningen.

Det gav resultat och i den 84:e minuten fick bortalaget utdelning - på en straff. Firmino blev nedragen i starffområdet och James Milner kunde säkert sätta 2-1.

Swansea var dock nära att kvittera i slutminuterna, men Liverpools svit håller i sig och har nu fyra raka vinster i ligan och klättrar till en andraplacering i tabellen.

Värre är det för Francesco Guidolin som kan ha gjort sin sista match som tränare i Swansea.