POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
PREMIER LEAGUE
6v

Ljungberg beredd på negativ energi från supportrar: "De går ner lite när det händer"

Foto: Bildbyrån.

Arsenal har det just nu tufft i Premier League. 
Fredrik Ljungberg är beredd på negativ energi på Emirates Stadium.
- De vet redan om det, men jag kommer att förbereda dem för om och när det händer, säger han enligt Sky Sports. 

Arsenal har så här långt haft en tuff säsong. Fredrik Ljungberg, som ersatte sparkade Unai Emery, bärgade i måndags första segern i ligan sedan i början av oktober, men trots det har laget fortsatt sju poäng upp till Chelsea på fjärdeplats i Premier League. På söndagskvällen väntar en ny tuff match - Manchester City på Emirates Stadium. 

Fredrik Ljungberg berättar nu att han har pratat med sina spelare om att de möjligen kan få negativ energi av sina egna supportrar på Emirates Stadium. Ljungberg har förståelse för det, men vill inte att spelarna ska drabbas negativt av det. 

- Det är rätt av supportrarna att vara så här. Självklart vill jag att de ska vara med oss och jag vet hur mycket det betyder för spelarna, då jag kan se att de går ner lite när det händer (blir en dålig atmosfär), säger han enligt Sky Sports. 

- Men det är något jag kommer att prata med dem om. De vet redan om det, men jag kommer att förbereda dem för om och när det händer. Jag tror dock att supportrarna vet om att det blir tufft att spela mot City hemma och att de kommer att vara med oss oavsett, fortsätter han. 

Ljungberg är tydlig med att han har förståelse för supportrarnas frustration. 

- Jag vill klargöra att jag har respekt för supportrarnas beslut och röst. De är klubben och vi försöker att göra det bästa vi kan för dem. Vi respekterar dem och vill att de ska veta om det. Jag hoppas att de har märkt det under senaste två veckorna, säger han och fortsätter:

- Jag är också en supporter och jag vill att Arsenal ska vinna titlar igen, men det händer inte över en natt. Det finns självklart grejer att fixa nu och saker vi kan göra bättre. Jag har en lista på 10-15 grejer som vi snabbt måste korrigera, men det går inte att göra allt på en och samma gång. 

Arsenal är placerat på niondeplats i Premier League. Ljungberg har, som huvudtränare i klubben, en seger, två kryss och en förlust i alla turneringar. 

Publicerad 2019-12-15 kl 09:13
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå