POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND
27v

Ljungberg hyllar Emery: "Vi tänker fotboll på samma sätt"

Foto: Bildbyrån.

Fredrik Ljungberg är ny tränare i Arsenals U23-lag.
Nu hyllar svensken nye tränaren Unai Emery i A-laget. 
- Vi tänker fotboll på samma sätt, säger han till Sky Sports. 

Tidigare svenske landslagsmannen Fredrik Ljungberg representerade under många år Arsenal som spelare och vann bland annat två gånger Premier League. Efter karriärens slut, så tog han över som tränare för Arsenals U15-lag, gjorde en kort sejour som assisterande tränare i Wolfsburg och tog i juni i år över som huvudtränare för Arsenals U23-lag.

Nu hyllar svensken A-lagets nye tränare Unai Emery, som inför den här säsongen ersatte Arsene Wenger som huvudtränare i Londonklubben. 

- Jag pratar med honom varje vecka. Vi är väldigt nära. Han hjälper mig i mitt arbete och vi tänker fotboll på samma sätt. Det hjälper mina spelare när de kommer upp och tränar med A-laget, säger han till Sky Sports.  

Ljungberg uttalade sig även om tiden efter Wenger i klubben, som var en viktig person för honom under hans tid i klubben både som spelare och ledare. 

- Arsene var som en extra fadersfigur för mig. Det är någon som vi alla borde visa tacksamhet för, men sedan bestämde han sig för att lämna. Det är något nytt (för oss) och vi vill alla sträva efter att klubben ska bli bättre. Det är nya idéer som kommer in och kanske har jag några idéer som kan komma till användning. Vi försöker bara utveckla klubben, säger Ljungberg. 

Publicerad 2018-09-13 kl 16:38
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå