Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Bildbyrån.

Ljungberg hyllar Emery: "Vi tänker fotboll på samma sätt"

Fredrik Ljungberg är ny tränare i Arsenals U23-lag.
Nu hyllar svensken nye tränaren Unai Emery i A-laget. 
- Vi tänker fotboll på samma sätt, säger han till Sky Sports. 

Tidigare svenske landslagsmannen Fredrik Ljungberg representerade under många år Arsenal som spelare och vann bland annat två gånger Premier League. Efter karriärens slut, så tog han över som tränare för Arsenals U15-lag, gjorde en kort sejour som assisterande tränare i Wolfsburg och tog i juni i år över som huvudtränare för Arsenals U23-lag.

Nu hyllar svensken A-lagets nye tränare Unai Emery, som inför den här säsongen ersatte Arsene Wenger som huvudtränare i Londonklubben. 

- Jag pratar med honom varje vecka. Vi är väldigt nära. Han hjälper mig i mitt arbete och vi tänker fotboll på samma sätt. Det hjälper mina spelare när de kommer upp och tränar med A-laget, säger han till Sky Sports.  

ANNONS

Ljungberg uttalade sig även om tiden efter Wenger i klubben, som var en viktig person för honom under hans tid i klubben både som spelare och ledare. 

- Arsene var som en extra fadersfigur för mig. Det är någon som vi alla borde visa tacksamhet för, men sedan bestämde han sig för att lämna. Det är något nytt (för oss) och vi vill alla sträva efter att klubben ska bli bättre. Det är nya idéer som kommer in och kanske har jag några idéer som kan komma till användning. Vi försöker bara utveckla klubben, säger Ljungberg. 

Publicerad 2018-09-13 kl 16:38
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
NYHETLigor & turneringar
NYHETBloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto