Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Ljungberg tror Wenger kan lämna: "Han är en vinnare"

Fredrik Ljungberg samlade på titlar tillsammans med Arsene Wenger i Arsenal. Nu tror han att fransmannen kan lämna klubben.
- När de inte vinner och ligger fyra, femma, så vet jag att han inte är lycklig, säger Ljungberg till ESPN.

När Fredrik Ljungberg spelade i Arsenal under Arsene Wenger tog klubben två Premier League-titlar och vann tre FA-cuptitlar. I år är laget frånkopplat guldstriden i Premier League. Fansen hoppas nu på succé i Champions League och FA-cupen.

Men till sommaren tror Ljungberg att Arsenal blir tvunget att öppna plånboken för att få behålla Arsene Wenger. Annars kan han välja att flytta.
- Om han får en bra möjlighet någon annanstans där de köper för större pengar och vinner saker, kanske det är en möjlighet.
- Jag vet att han är en vinnare, han vill alltid vinna - precis lika mycket som spelarna. Han blir lika förbannad som dem när de förlorar. När de inte vinner och ligger fyra femma, så vet jag att han inte är lycklig, säger Ljungberg.

Ljungberg hyllar sin gamle tränare och menar att han spelat en stor roll i svenskens framgångar.
- Han har hjälpt mig så mycket i min karriär. När jag var ung visade han mig vissa saker som du lär dig när du blir äldre. Enligt mig är han en av de bästa tränarna i världen.

Publicerad 2009-03-23 kl 19:08
Annons
Annons
Annons