Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

ANNONS

Foto: Scanpix.

Lloris döms för rattfylla - får böta 600 000 kronor

50 000 pund, nästan 600 000 kronor, och 20 månaders körförbud. Det blir domen för Hugo Lloris efter att han kört rattfull. Detta uppger Sky News.

För ungefär två veckor sedan stannades den franske landslagsmålvakten Hugo Lloris av polisen i rutinkontroll. Den franske målvakten fick då genomgå ett alkholtest och enligt The Guardian hade Lloris dubbelt så mycket alkohol i blodet som den tillåtna nivån i England. Dessutom upptäckte polisen spya i bilen och Lloris fick hjälp ut ur fordonet, uppger The Guardian.

- Att köra rattfull är totalt oacceptabelt. Jag tar fullt ansvar för mina handlingar och det är inte den typen av förebild jag vill vara, har målvakten sagt enligt Press Association om händelsen.

Enligt The Guardian har Lloris erkänt sig skyldig och i dag hölls rättegången. Nu har domen också fallit och Lloris döms till 50 000 pund i böter och körförbud i 20 månader, uppger Sky News.

ANNONS
Publicerad 2018-09-12 kl 12:25
Sponsrat innehåll

Streama all sport från Telia, C More och Viaplay för 599kr

Sportpaketet består av Telia Play Sport, C More Premium, Viaplay med V Premium och V Sport Golf

Streama nu

Kommentarer

Visa kommentarer
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto