POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS
ENGLAND
1v

Lokaltidningen vill peta Lindelöf - föreslår ny partner för Maguire

Foto: Bildbyrån

Manchester Evening News var inte imponerade av Victor Nilsson Lindelöfs match i helgen.
Nu menar tidningen att Ole Gunnar Solskjær borde peta svensken och menar att United borde köpa en ny mittback i januari.
”Men under tiden måste Solskjaer kanske vända sig till (Phil) Jones” skriver tidningen.

Manchester Evening News går hårt åt Victor Nilsson Lindelöf. Svensken fick mycket kritik efter den förlorade nickduellen med Jannik Vestergaard i helgen som ledde till att dansken gjorde mål.

Den är dock inte enda anledningen till tidningens önskan. MEN ser den mer som ett symptom och en anledning att ifrågasätta svenskens plats.

”Det har inte varit någon bra start på säsongen för Nilsson Lindelöf och Solskjaer måste kanske göra något”, resonerar MEN.

Istället försöker tidningen hitta alternativ till en ny partner bredvid Harry Maguire i mittlåset för United. Eric Bailly är inte ett alternativ den närmaste tiden, då han är skadad åtminstone fram till jul. Istället pekar tidningen ut en annan mittback, som fått knappt med speltid sedan Ole Gunnar Solskjær tagit över.

”Nya investeringar kan behövas i januari för att hitta en passande försvarspartner till Maguire, men under tiden måste Solskjaer kanske vända sig till (Phil) Jones om United vill undvika att andra lag utnyttjar deras defensiva sårbarhet”, skriver MEN.

Lindelöf har spelat samtliga fyra ligamatcher för United under säsongen.

Publicerad 2019-09-04 kl 07:28
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå