Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons
ENGLAND

Lukaku ser fram emot Zlatans comeback: "Vi behöver hans personlighet"

Foto: Bildbyrån

Romelu Lukaku har fyllt luckan efter Zlatan Ibrahimovic i Manchester United.
Frågan är hur laget ska spela när svensken är tillbaka.
- Jag fruktar inte konkurrensen som en anfallare och jag fruktar inte Zlatan, säger Lukaku enligt Uniteds hemsida.

Romelu Lukaku värvades till Manchester United i sommar och har fått en fin start med tre mål på tre matcher i Premier League. Belgaren har tagit över Zlatan Ibrahimovic plats som spets längst fram i United. Svensken blev dock som bekant kvar i klubben, och väntas återvända runt årsskiftet. Att Zlatan blev kvar i United är något som glädjer Lukaku.

- Jag sa till Zlatan att jag hoppades på att han skulle komma tillbaka. Vi behöver hans personlighet. Han kommer att addera mycket kvalité till laget och hjälpa oss på vårt mål att vinna titeln, säger anfallaren enligt Uniteds hemsida.

United spelar med en renodlad anfallare. Frågan är om både Lukaku och Ibrahimovic kommer att spela samtidigt eller om en av dem får stå åt sidan. Lukaku menar att han inte ser några problem med situationen.

- Jag fruktar inte konkurrensen som en anfallare och jag fruktar inte Zlatan. Saker och ting går väldigt bra för mig i United. Försäsongen var bra och det hjälpte att jag kände många av spelarna före jag kom hit, säger belgaren.

Publicerad 2017-09-04 kl 18:00
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons